فلش مموری یک حافظه معمول

فلش مموری یک حافظه معمول

فلش مموری یک حافظه معمول      تاریخ درج: 1396/12/10

امروزه استفاده از فلش مموری‌ها جزو اساسی ترین بخش‌های نگهداری و حمل اطلاعات شده است و با استفاده از فلش مموری‌ها می‌توانید اطلاعات خود را به همه جا منتقل کنید. فلش مموری‌ها با استفاده از پورت USB به کامپیوتر و وسایل الکترونیکی متصل می‌شوند و اطلاعات را رد و بدل می‌کنند.

نوعUSBفقط یکی از مدل‌های موجود برای حافظه‌های فلش بوده و دوربین‌های دیجیتال و گوشی­های موبایل نیز از کارت­های حافظه فلش بهره مند شده اند.

قبل از هر چیز خوب است بدانید واژه "Cool Disk" که برخی برای اشاره به حافظه‌های فلش به کار می‌برند، در واقع نام تجاری یکی از اولین حافظه‌های فلشی بود که وارد بازار ایران شد و شهرت خوبی یافت، اما اکنون در بازار وجود ندارد پس سعی کنید از عبارت حافظه فلش USB برای این محصولات استفاده کنید.

 

ساختار فلش مموری‌ها

ابعاد کوچک حافظه‌های فلش نشان دهنده این است که این وسایل نباید ساختاری پیچیده داشته باشد. به طور کلی و به زبان ساده، یک حافظه فلش دارای چیپست حافظه، کنترلر و پورت اتصال است.

 

پورت شما می‌تواند USB یا از اتصالات مخصوص کارت‌های حافظه SD،microSD ،MMC یا مدل‌های دیگر باشد. کنترلر، پلی میان پورت و حافظه بوده و مدیریت نقل و انتقال اطلاعات را به عهده دارد.

 

حافظه ذخیره سازی نیز که به آن حافظه NAND Flash می‌گویند، محل ذخیره سازی اطلاعات است. این حافظه دارای ظرفیت‌های مختلفی است و سرعت انتقال اطلاعات در آن می‌تواند، متغیر باشد.

 

در برخی موارد، کنترلر و حافظه با یکدیگر جمع شده و در برخی دیگر از حافظه‌های فلش که از فناوری -

COB Chip On Borad  در آنها استفاده شده است، همه چیز روی یک بورد جمع می‌شود. حافظه‌های ساخته شده با این فناوری عموما اندازه ای بسیار کوچک و ضخامتی کم دارد، پس انتظار سرعت انتقال اطلاعات بالا از آنها نداشته باشید.

 

سرعت انتقال اطلاعات به سه جزء اصلی ذکر شده وابسته است. اگر حافظه ذخیره سازی سریع باشد، کنترلر قدرتمندی با قابلیت پشتیبانی از فناوری‌های جدید انتقال اطلاعات داشته و از پورت سریع USB 3.0 نیز پشتیبانی کنید، می‌توانید سرعت انتقال اطلاعات بالا (و البته قیمت بالاتر) را انتظار داشته باشید.

 

در مورد حافظه‌های سریع، عموما سازندگان حداکثر سرعت انتقال اطلاعات را روی محصولات خود ذکر می‌کنند که البته ممکن است در عمل به دست نیاید در مورد حافظه‌های USB 2.0 سریع، سرعت خواندن و نوشتن می­تواند به حدود 10 تا 35 مگابایت در ثانیه برسد. در مورد حافظه‌های معمولی USB 2.0 و مدل‌های COB، سرعت خواندن و نوشتن به ترتیب حدود 20 و 5 مگابایت در ثانیه است که برای انتقال فایل‌های حجیم اصلا مناسب نخواهد بود.

 

در مورد حافظه‌های USB 3.0 نیز می‌توانید سرعتی بین 50 مگابایت در ثانیه تا بیش از صد مگابایت در ثانیه را تجربه کنید.

 

 

 

 

   قیمت ارزها

   قیمت سکه و طلا