گوشت ماهی

گوشت ماهی

گوشت ماهی      تاریخ درج: 1397/3/20

گوشت ماهی دارای ویتامین های B،A و D ، کلسیم و فسفر و دارای مقدار کمی آهن، مس و سلنیوم می باشد. ماهی هایی که در آب های شور زندگی می کنند، دارای مقدار زیادی یُد می باشند. لازم به ذکر است که ماهی دارای مقدار بسیار کمی سدیم می باشد و به همین خاطر برای رژیم های کم نمک توصیه می شود. ماهی ،حاوی مقادیر زیادی مواد مغذی مانند تیامین (ویتامین ب ) ، لاکتوفلاوین ، اسیدنیکوتینـــیک ، ویتامین D ، کلسیم ، فسفر، آهن وسایرمواد معدنی هستندکه وجودآنها برای بدن انسان ضروری است.

روغن ماهی بیماری های قلبی را به صفر می رساند. لازم به توضیح است که اثر روغن ماهی بر سلامت قلب بیشتر از اثر مصرف سویا است.مصرف ماهی مقدار تری گلیسیرید خون را کم می کند همچنین از تجمع پلاکت های خونی جلوگیری می­کند. علاوه بر این، عملکرد سلول های خون رسان را زیاد کرده و ضربان قلب را تنظیم می کند. همچنین فشار خون را پایین می آورد.

مصرف ماهی کلسترول خوب (HDL) را بالا می برد که این نکته برای بیماران دیابتی بسیار مفید می باشد. همچنین سلامت مغز را تامین می کند و برای بیماران مبتلا به MS مفید می باشد. مشاهده شده که افراد MS با مصرف ماهی، علائم و نشانه های این بیماری را کمتر بروز می دهند.

مصرف ماهی به درمان دردهای کمر و گردن کمک کرده واسید چرب امگا 3 در آن از دیابت نوع 1 در کودکان جلوگیری می کند. مصرف امگا 3 توسط مادران باردار، موجب افزایش قدرت ذهنی و IQ (ضریب هوشی) نوزادشان می گردد.

مصرف ماهی برای مادران باردار مفید می باشد به طوری که مصرف روغن ماهی از زود متولد شدن نوزاد جلوگیری می کند. همچنین روغن ماهی موجب افزایش متابولیسم بدن شده و به دنبال آن موجب کاهش وزن می گردد.

علاوه بر این روغن ماهی درمان کننده بیماری های تنفسی می باشد و سلامت و افزایش قدرت بینایی را در پی دارد. استفاده از روغن ماهی از بروز افسردگی و پریشانی جلوگیری می کند و در نهایت باعث تقویت سیستم ایمنی می شود.  لازم به ذکر است، که در بدن ما باید به مقدار کافی ویتامین های B6، B3 و C و همچنین املاح منیزیم و روی وجود داشته باشد، تا امگا 3 اعمال خود را بهتر انجام دهد .ویتامین E که خود یک آنتی اکسیدان می باشد، امگا 3 را در برابر اکسیده شدن محافظت می کند.

 

 

 

 

   قیمت ارزها

   قیمت سکه و طلا