انواع باتری ها

انواع باتری ها

انواع باتری ها      تاریخ درج: 1396/12/14

در این مطلب قصد داریم به تعریف و تشریح باتری های نیکل کادمیوم، باتریهای یون لیتیومی و باتریهای لیتیوم پلیمری بپردازیم.

باتریهای نیکل کادمیوم:

در واقع اولین نسل تجاری باتری های با تولید انبوه در ابزارهایی مانند موبایل و نوت بوک بودند. این نوع از باتری ها را با نام Ni-Cd شناخته میشود. باتری های نیکل کادمیوم در گذشته در گجت ها استفاده میشده است. این نوع باطریها اکنون منسوخ و از دور خارج شده اند. این طرز فکر که گفته میشود شارژ اولیه یا ابتدایی باید ۱۲ ساعت باشد در مورد چنین باتری هایی بوده است.

باتریهای یون لیتیومی:

اینها نسل دوم تجاری باطریها در دستگاه های الکترونیکی بودند. علامت مشخصه آنها کلمه Li-On روی بدنه باطری و دفترچه مشخصات محصول است. این باطریها هنوز مورد استفاده قرار میگیرند و منسوخ نشده اند. کماکان در موبایل و نوت بوک میتوانید این نوع از باتری ها را مشاهده کنید. برای شارژ اولیه این نوع از باتری ها دیگر نیازی به شارژ ۱۲ ساعته نیست. همچنین باتری های لیتیوم یونی بهتر است به صورت کامل تخلیه نشوند و به صورت کامل نیز شارژ نشوند.

باتریهای لیتیوم پلیمری:

این نوع از باتری سبکترین نوع از باتری های امروزه است. علامت مشخصه آنها کلمه Li-Po یا Li-on-Po است. در دفترچه مشخصات محصول هم عینا” نوع باطری با عبارت لیتیوم پلیمری یا کاملتر آن یون لیتیوم پلیمر قید میگردد. این نوع باطریها نه تنها شارژ ابتدایی ۱۲ ساعته نیاز ندارند بلکه هیچ محدودیتی در کاربرد هم ندارند. مهمترین علامت مشخصه اینکه دستگاه شما دارای این نوع باطری است آن است که در زمان اتصال به کامپیوتر با پورت USB شارژ شود. چون این باطریها نیازی نیست هر بار تا ۱۰۰ درصد شارژ شوند سازندگان امکان شارژ با USB را در آنها قرار داده اند تا عمر باطری بهتری داشته باشند. در حال حاضر میتوان گفت تمامی گوشی های جدید از این نوع باتری استفاده میکنند، بنابراین این طرز فکر که باید گوشی خریداری شده برای شارژ اولیه حدود ۱۲ ساعت شارژ شوید یک فکر کاملا اشتباه و نادرست میباشد.

 

 

 

 

   قیمت ارزها

   قیمت سکه و طلا