غذاهای دوران کرونا به توصیه سازمان غذا و دارو

غذاهای دوران کرونا به توصیه سازمان غذا و دارو

غذاهای دوران کرونا به توصیه سازمان غذا و دارو     

در دوران شیوع کرونا توجه بیشتر به تغذیه از عوامل بسیار مهمی در افزایش سیستم ایمنی بدن است که این امر به کاهش احتمال ابتلا به بیماری کووید-19 کمک خواهد کرد.

بنابراین در دوران شیوع کرونا، به توصیه سازمان غذا و داروی کشورمان بهتر است برای جلوگیری از اضطراب و افزایش ایمنی بدن به خوردن این غذاها روی بیاوریم:

  1. مرکبات و فلفل دلمه ای قرمز
  2. ادویه هایی مثل زنجبیل، زردچوبه، سیر
  3. غذاهای حاوی روی مانند ماهی، جگر، گوشت قرمز و زرده تخم مرغ
  4. غذاهای حاوی منیزیم مانند حبوبات، مغزها، آجیل، سبزیجات و غلات
  5. غذاهای حاوی پروبیوتیک مانند ماست و کفیر
  6. غذاهای حاوی امگا3 مانند ماهی آزاد و ماهی چرب

   قیمت ارزها

   قیمت سکه و طلا