عرق سیر

عرق سیر

عرق سیر      تاریخ درج: 1397/4/6

عرق سیر از خواص فراوانی برخوردار می باشد. این عرق خاصیت ضد عفونی کنندگی داشته، ضدباکتری، پایین آورنده فشارخون، تقویت قلب، ضد قندو چربی خون، رفع تصلب شرایین، رفع ورم پروستات، نقرس، زخم معده، مسمومیت، زخمهای واریسی، رفع اسهال، ضد صرع، نقرس، رفع عفونت مجاری ادرار، تب بر، مدر، ضد اضطراب و استرس می باشد.

برخی از خواص عرق سیر در ادامه به آن اشاره شده است.

عرق سیر برای تقویت کار گلبول های قرمز خون نافع بوده و فشار خون و چربی را کاهش می دهد.

برای تنظیم شدن مقدار کلسترول در بدن و کم کردن قند خون استفاده از عرق سیر مفید می باشد.

عرق سیر خاصیت ضد عفونی کنندگی دارد و ضد سرطان و ضد ورم روده می باشد علاوه بر این برای پیشگیری از مسمویت در اثر آلودگی هوا و مسمویت در اثر نیکوتین موجود در سیگار نافع می باشد.

برای تقویت کلیه ها و قلب و اعصاب استفاده از عرق سیر مفید بوده و بای درمان بی خوابی و تب مزمن استفاده از عرق سیر نافع است.

عرق سیر به علت داشتن آنتی بیوتیک های طبیعی برای درمان بیماری های عفونی سودمند می باشد. افزون بر این عرق سیر به علت داشتن مواد مغذی سرشاری مثل آهن , روی , فسفر , کلسیم , منگنز و آلومینیوم برای افرادی که از کمبود مواد معدنی رنج می برند سودمند می باشد.

عرق سیر خون را رقیق می نماید و مدر و اشتها آور می باشد علاوه بر این تب بر بوده و خاصیت عرق آوری و خلط آوری را نیز دارا می باشد.

عرق سیر آرامش بخش و ضد استرس بوده و باعث افزایش نیرو می باشد. همچنین عرق سیر ضد بلغم بوده و برای درمان و پیشگیری از بیماری های گوناگونی مثل سیاه سرفه , حساسیت , , صداهای نامفهوم در گوش , پیشگیری از سکته مغزی , زخم های واریسی , زخم معده , تصلب شرایین و گواتر سودمند است.

سیر بادشکن، ضدعفونی کننده است و سابقاً حکما معتقد بودند خوردن سیر، بدن را در مقابل بیماری های عفونی محافظت می کند

سیر نرم کننده سینه، کرم کش و ضد کرم، مدر، آرام بخش و محرک و مقوی و تونیک است. چینی های قدیم سیر را به عنوان تقویت کننده احشا و تصفیه کننده و به عنوان عاملی که برای طحال مفید است مورد توجه قرارمی دادند و سیر را به عنوان مادّه مسکن و آرام بخش برای معده وکلیه می شناختند و معتقد بودند که در مورد مسمومیت های غذایی، سیر به عنوان تریاق و ضد سم اثر بسیار نیکویی دارد.

برای معالجه سرماخوردگی و التهاب های زکامی بینی و در ضعف های ناشی از آفتابزدگی میخورند. سیر را در روغن له می کردند و روی آبسه ها و محل نیش حشرات و مار و عقرب میگذاردند. دو دانشمند معروف Cavalito & Bailey در سیر (آلیسین) را یافتند که روغن بی رنگی است و خاصیت بازدارنده رشد باکتری روی باکتریهای گرام مثبت و گرام منفی دارد.

سیر برای درما سل نیز مفید می باشد.

سیر فشارخون بالا را پایین می آورد و موجب اتساع شریان ها و رفع تصلب شریان ها می شود. سیر از نظر طبیعت طبق نظر حکمای طب سنتی خیلی گرم و خشک است. حرارت سیر شبیه به حرارت غریزی است و سیر وحشی و صحرایی از سیر مزروع گرم تر و خشکتر است. از نظر خواص معتقدند که بازکننده انسداد مجاری و خشک کننده رطوبت های معده و مفاصل و رقیق کننده خون است. مدر است و قاعده آور و معرق، ضد سم است، پوست را زخم می کند. خوردن آن در صورتی که منطبق با مزاج باشد و در حد اعتدال خورده شود برای سلامتی بدن مفید است. توصیه این است که پخته و یا با سرکه خورده شود (سیرترشی). سیر برای تصفیه آواز، حلق،

برای نفس تنگی، فراموشی، فلج بالقوه، رعشه و اکثر بیماریهای عصبی مفید است. دردهای مفاصل مفید می باشد.

برای درمان سیاتیک، نقرس، درد لگن خاصره و امثال این ها را تسکین می دهد. و برای قطع اخلاط غلیظه، خارج ساختن زالوی در حلقی مانده، برای اخراج اقسام کرم معده و کرم کدو مفید است.

عرق سیر در سرد مزاجان برای تقویت نیروی جنسی و افزایش تولید اسپرم نافع است. در گرم مزاجان تشنگی ایجاد می نماید و برای تب های کهنه،زخم های ریه، دردمعده، قطره قطره ادرار کردن، درخشانی رنگ چهره.

 

 

 

 

 

   قیمت ارزها

   قیمت سکه و طلا