#سلامت

اقاقیا( acacia)

درخت سریع‌الرشد و خزان پذیر با تاج گسترده و برگهایی مرکب از تعدادی برگچه بیضوی به رنگ سبز تیره که خوشه‌هایی آویخته گل‌های معطر و سفید رنگ آن در اواسط بهار و اول تابستان ظاهر می‌شوند. گلها شبیه گل نخود بوده و عطر آنها در فضا می‌پیچد. حداکثر بلندی 25 متر و گسترده گی درخت به 15 متر می‌رسد. ...

بیشتر ...

آنجلیقا،آنژلیکا،سنبل هندی (spikenard)

سنبل هندی روغن معطری است که از گیاهی از خانواده سنبل کوهی ترشح می‌شود. اصل این گیاه از هندوستان، نپال و تبت آورده شده است. از ریشه و ساقه پرزدار سنبل عطری خارج می‌شود. ...

بیشتر ...

سازمان بیمه سلامت ایران

با تشکیل این سازمان ، یکی از بزرگترین اصلاحات نظام رفاه اجتماعی کشور به عهده آن نهاده شده و زمینه تحقق اهداف بلندی چون عدالت محوری ، ارتقاء سطح کیفیت در ارائه خدمات سلامت ، کاهش پرداخت از جیب بیمه شدگان ، رفع همپوشانی بیمه ای و بسط و گسترش برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع در سراسر کشور فراهم گردید. ...

بیشتر ...

ضرورت رعایت بهداشت فردی در محیط کار

رعایت بهداشت شخصی در محل کار بسیار مهم است. برخی افراد بدون توجه به این مسئله، سر کار حاضر می شوند و مشکلاتی را برای خود و دیگر همکارانشان به وجود می آورند. ...

بیشتر ...

مواد غذایی مؤثر در درمان گرفتگی قلب

بیماری گرفتگی رگ‌های قلب (تصلب شرایین) به معنای تجمع پلاک‌ها در داخل شریان‌های خون است. این شریان‌ها سرخرگ‌های خونی هستند که خون غنی از اکسیژن را به قلب و سایر قسمت‌های بدن شما منتقل می‌سازند. پلاک‌ها، از چربی، کلسترول، کلسیم، و سایر مواد موجود در خون تشکیل شده‌اند. با گذشت زمان، این پلاک‌ها سفت شد ...

بیشتر ...

متخصص تغذیه

متخصص تغذیه علم تغذیه را می داند و از دانش خود برای کمک به افراد در تصمیم گیری در مورد سبک زندگی و تغذیه شان استفاده می کند. متخصص تغذیه در علوم غذایی یعنی تغذیه انسان و تنظیم و تعدیل رژیم غذایی تبحر دارد. یک متخصص تغذیه به مردم طریقه خوردن برای داشتن شیوه زندگی سالم و دست یابی به اهداف مرتبط با سل ...

بیشتر ...

بادام هندی (Almond Hindi)

بادام هندی با نام علمیAnacardium occidentaleدرختی گرمسیری و همیشه سبز است. این آجیل به شکل لوبیا یا بهتر است بگویم کلیوی شکل می باشد که در پایین یا زیر میوه ی درختی که بلارد نام دارد، یافت می شود. کاشو یا بادام هندی به دلیل طعم منحصر به فردش یکی از آجیل های محبوب مردم کشور ما و دیگر کشورها است. ...

بیشتر ...

چای سفید (White Tea)

چای سفید با نام علمی Camellia sinensis از جوانه های نابالغ یا جوان بدست میآید، که منجر به طعم ملایم چای بعد از دم کردن می‌شود. در هر صورت از محبوب‌ترین انواع چای در جهان است. چای سفید نوعی از چای متراکم است که مانند بسیاری از چای و دم‌نوش‌ها از کشور چین برخاسته است. معمولا این نوع چای در اول فصل بها ...

بیشتر ...

چای سبز (Green tea)

چای سبز با نام علمی Camellia sinensis نوعی چای است که در فرآیند تولید آن اکسایش بسیار کم صورت می پذیرد این گیاه از جوانه ها و گلبرگهای تازه گیاه چای به دست می آید. خواص آنتی اکسیدانی چای سبز بسیار بالاتر از چای سیاه است، چراکه تخمیر کمتری روی برگ های آن انجام می شود و خواص ضدسرطانی آن ثابت شده است ...

بیشتر ...

چای سیاه (black tea)

گیاه چای سیاه با نام علمی Thea Sinensis یا Camelia از خانواده‌ی چای Theaceae می باشد. چای یکی از رایج ترین و مهم ترین نوشابه های مطبوع و مورد مصرف در بیشتر جهان می باشد. چای سیاه منبع غنی آنتی اکسیدان هایی مانند پلی فنول است , مقدار اندکی سدیم، پروتئین و کربوهیدرات دارد. چای سیاه عملکرد غیر طبیعی ر ...

بیشتر ...