#سفر

توریسم بلاگر

اگر به سفر و نوشتن از آن علاقه دارید، می‌توانید جدی‌تر از یک خاطره نویسی ساده این کار را دنبال کنید و می‌توانید به عنوان شغل و برای کسب درآمد به این موضوع فکر کنید. به این شغل بلاگ نویس سفر، بلاگر سفر یا همان توریسم بلاگر گفته می شود. ...

بیشتر ...

کارمند آژانس مسافرتی

کارمند آژانس مسافرتی به فروش تورها و بلیط های داخلی و خارجی می پردازد. در واقع او اطلاعات لازم درباره انواع بلیط ها، تورها و سایر امکانات موجود در آژانس مسافرتی برای سفرهای کاری و تفریحی را در اختیار مشتریان قرار می دهد. گاهی کارمند آژانس مسئول تهیه و برنامه ریزی تورهای مسافرتی و بسته های تفریحی برا ...

بیشتر ...

مهماندار هواپیما

مهماندار هواپیما، عضو خدمه هوایی است که توسط خطوط هوایی برای تضمین ایمنی و آسایش مسافران در پروازهای تجاری و نیز جت‌های تشریفاتی ممتاز، به‌کار گرفته می‌شود. ...

بیشتر ...

اسفرزه

اسپرزه یا اسفرزه، بارهنگ تخم‌مرغی با نام علمی) (Plantago psyllium یا (Plantago ovata forsk) جهت رفع اسهال با ماست مخلوط کرده و به خورد بیمار می‌دهند که بسیار مؤثر است. سمت مورد استفاده‌ی گیاه، دانه‌های آن است که قایقی شکل و به طول تا سه میلی‌متر هستند. دانه‌های گیاه به رنگ خاکستری مایل به صورتی بود ...

بیشتر ...

گلابی (Pear)

گلابی با نام علمی‌ Pirus communis میوه این درخت مخروطی شکل‌، گوشتدار‌، شیرین و یا ترش و شیرین و برد است از تمام قسمتهای گلابی مانند برگهای جوان‌،‌پوست وساقه میوه آن استفاده طبی به‌عمل می آید. گلابی بعد از سیب مهم ترین میوه دانه دار دنیا و ایران به شمار می آید. ...

بیشتر ...

بادام زمینی (Peanut)

بادام زمینی با نام علمی‌ Arachidبادام زمینی گیاه بومی برزیل بوده و از آنجا به نقاط دیگر دنیا راه یافته است. دانه بادام زمینی تقریبا مانند فندق برنگ سفید مایل به زرد بوده ولی تخم مرغی شکل است. بادام زمینی یکی از دانه‌های گیاهی پرخاصیت و خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد. طبع بادام زمینی گرم و تر است ...

بیشتر ...

جعفری (Parslery)

جعفری با نام علمی‌ Petroselinum sativum گیاهی است علفی‌، دوساله و معطر که ارتفاع آن تا 70 سانتیمتر می رسد. یکی از سبزی هایی که فواید بسیار زیادی دارد جعفری است. جعفری یک منبع بسیار خوب ویتامین A ، ویتامین C و ویتامین K می باشد. به علاوه جعفری منبع غذایی خوبی از آهن و اسیدفولیک است. ...

بیشتر ...

پرتقال (Orange)

پرتقال با نام علمی‌ Citrus sinensis یکی از قدیمی ترین میوه‌هایی است که بشر از آن استفاده می کرده است. پرتقال یکی از پرمصرف ترین مرکبات است که بشر از آن تا کنون استفاده کرده است و خواص پرتقال بخصوص در تصفیه خون و بسیاری از بیماری ها مفید است .ویتامینC یکی از عوامل مهم مهارکننده سرطان است که پرتقال من ...

بیشتر ...

خرمالو (persimmon)

با نام علمی Ebenaceae یک میوه‌ی پاییزی پرطرفدار. مخصوص روزهای سرد. سرشار از ویتامین C و بتاکاروتن. تقویت‌کننده‌ی سیستم ایمنی بدن و با ارزش غذایی درخشان. خرمالو طبیعت گرم و تر دارد. خرمالو از میوه‌هایی است که به دلیل طعم گس شاید مورد علاقه بعضی‌ها نباشد اما این میوه دارای خواص مفیدی برای بدن است. خرم ...

بیشتر ...

لوبیا سبز (green bean)

لوبیا سبز با نام علمی Phaseolus vulgaris مانند لوبیا قرمز و لوبیا سفید از اعضای گونه های معمولی لوبیا است. طبع لوبیا سبز سرد است. لوبیا سبز منبعی غنی از ویتامین های B1، A، k، C و مواد مغذی مانند فیبر، پتاسیم، فولات، آهن، منیزیم، مس، کلسیم، فسفر، پروتئین، امگا 3، نیاسین و منگنز است. درواقع این سبزی ...

بیشتر ...