#سرکه

ترتیزک آبی،سیزاب (brook lime)

ترتیزک آبی یا سیزاب، گیاهی پایا، آبزی، به ارتفاع ۲۰ تا ۸۰ سانتی‌متر که توسط بذر و ریزوم تکثیر می‌یابد. ساقه‌ها متعدد، خوابیده، بدون کرک و در قسمت بالا منشعب هستند. محل رشد و پراکنش این علف هرز اختصاصاً در چشمه‌ها، مجاری آب و به‌خصوص در جریان‌های ملایم آب زلال زندگی می‌کنند. به تناسب شرایط محیط رشد م ...

بیشتر ...

نکات درباره انواع ترشی ها

ترشی یکی از مخلفات خوشمزه و دلخواه برای انواع غذاها به شمار می رود که درست کردن آن بسیار آسان می باشد و نیاز به تخصص فوق العاده ندارد. برای خوشمزه تر شدن ترشی می توان نکاتی را رعایت کرد که تأثیر بسیاری در طعم ترشی دارد. هر کسی می تواند با استفاده از انواع میوه و سبزیجات آن را تهیه نماید. ...

بیشتر ...

ترشی زیتون

ترشی زیتون انواع دیگری از ترشیجات می باشد که با شیرین کردن میوه زیتون در مصرف خوراکی بسیارکاربرد دارد. برای از بین بردن تلخی آن از روش قدیمی و سنتی و همچنین مواد شیمیایی استفاده می کنند. مواد مورد استفاده در این ترشی زیتون سبز تلخی گرفته، گشنیز تازه، نعناع خشک، پیاز، سیر، فلفل دلمه رنگی، نمک، فلفل گ ...

بیشتر ...

ترشی لیته فلفل هالوپینو

ترشی لیته فلفل یا ترشی فلفل یکی دیگر از انواع ترشیجاتی می باشد که دارای خواص بسیاری است. این ترشی از فلفل هالوپینو تهیه می شود که از خوشمزه ترین فلفل ها می باشد و طعم تند قوی دارد. در این ترشی علاوه بر فلفل هالوپینو از سیر و سرکه نیز استفاده می شود. ...

بیشتر ...

سیر ترشی

سیر ترشی یکی دیگر از انواع ترشیجاتی است که دارای طرفدار بسیاری می باشد. این ترشی با استفاده از سیر، سرکه و نمک تهیه شده است. ...

بیشتر ...

خیار شور

خیارشور یکی از انواع خوراکی هایی می باشد که از نوع شور محسوب می شود. برای تهیه خیار شور می توان از خیار ریز قلمی، برگ کرفس، شوید، تلخون، سنگ نمک، سیر، فلفل سبز تند و زاج سفید یک تکه کوچیک اندازه نخود استفاده کرد که خیار ها را در آب شور و سرکه یا محلول های مشابه مانند لاکتیک اسید قرار می دهند. ...

بیشتر ...