#خیار

خیار شور

خیارشور یکی از انواع خوراکی هایی می باشد که از نوع شور محسوب می شود. برای تهیه خیار شور می توان از خیار ریز قلمی، برگ کرفس، شوید، تلخون، سنگ نمک، سیر، فلفل سبز تند و زاج سفید یک تکه کوچیک اندازه نخود استفاده کرد که خیار ها را در آب شور و سرکه یا محلول های مشابه مانند لاکتیک اسید قرار می دهند. ...

بیشتر ...

فلوس یا خیار شنبر (Cassia)

با نام علمیCassia Fistula شهرت دارد. برای استفاده از فلوس غلاف آن‌را کمی روی آتش گرم می کنند تا عسل خارج شود. معمولا این عسل با روغن بادام مخلوط شده و به عنوان مسهل استفاده می شود البته می¬توان مغز فلوس را با قند یا شکر مخلوط کرده و در درجه حرارت معتدلی پخت که به آن فلوس پخته می¬گویند. مغز فلوس دار ...

بیشتر ...

خیار( Cucumber)

با نام علمی‌ Cucumis sativus شهرت دارد. خیار گیاهی است علفی و یکساله که دارای ساپونین و آنزیم‌های مختلفی مانند پروتئولی تیک و غیره و ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلف می باشد. باید توجه داشت که اشخاصی که ناراحتی معده دارند نباید در مصرف خیار زیاده روی کنند زیرا ممکن است باعث اختلال در دستگاه هضم گردد. ...

بیشتر ...